Extreem hoog dividend aandeel John Wood Group

Fors dividend John John Wood Group

Beleggers in het aandeel John John Wood Group kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel John John Wood Group nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 35 GBp. John John Wood Group 's dividendrendement komt neer op 5,31 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de offshore diensten-/distributiesector ligt op een magere 0,5 procent.

Dividendrendementen John John Wood Group

John John Wood Group komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 10,29 miljard GBp. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 5,39 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten John John Wood Group in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 377 miljoen GBp. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 58 GBp over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 11,37 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 637 GBp

De laatste 3 adviezen voor het offshorebedrijf zijn afkomstig van Barclays , UBS en Jefferies & Co..

John John Wood Group 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 251,32 miljard .

Het aandeel staat om 10.14 2,3 procent hoger op 659,6 GBp.

Historische beurskoersen John John Wood Group

aandelenanalyses johnwoodgroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.