Aandeel Campbell Soup aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend Campbell Soup

Beleggers in het aandeel Campbell Soup kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Campbell Soup nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,44 dollar. Het dividendrendement van Campbell Soup ligt hiermee op 3,54 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingssector ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Campbell Soup

Morgen presenteert het Amerikaanse Campbell Soup haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 8,72 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2017 toen het concern 7,89 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Campbell Soup in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyse

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 858 miljoen dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 2,85 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 14,28 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Campbell Soup 's beurswaarde 12,54 miljard dollar. Het aandeel Campbell Soup was de afgelopen 12 maanden vrij erg bewegelijk. Gemeten vanaf augustus vorig jaar staat het aandeel Campbell Soup 17 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 33 en de 52 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 9 procent hoger.

Het aandeel staat om 20.24 1,68 procent lager op 40,7 dollar.

Historische koersen aandeel Campbell Soup

aandelenanalyse campbellsoup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.