Analistenkorps noemt eBay goedkoop aandeel

Het aandeel eBay zou nu met een korting noteren. De meeste analisten noemt het aandeel eBay op dit niveau momenteel aantrekkelijk gewaardeerd. 8 analisten volgen het aandeel momenteel. De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen, 2 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 46,38 dollar. Dit is circa 38 procent meer dan de huidige koers van 33,99 dollar. Robert W. Baird, BMO Capital Markets en Barclays gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Taxaties voor eBay vrij divers

aandelenanalyses

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van eBay ' nu rond de 36,95 miljard dollar. Het aandeel eBay was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel eBay 10 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 33 en de 47 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 246 procent hoger.

Historische koersen aandeel eBay

aandelenanalyses ebay

Om 22.00 stond het aandeel 0,82 procent lager op 33,99 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.