Aandeel Block H&R aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend Block H&R

Beleggers in het aandeel Block H&R kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Block H&R nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1 dollar per aandeel. Block H&R's dividendrendement is dus 3,57 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de financiële dienstverleners levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Dividendrendementen Block H&R

Block H&R zal morgen haar boeken over het afgelopen kwartaal aan de pers presenteren. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 3,08 miljard dollar. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 3,16 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Block H&R in beeld plus taxaties 2018

financiele analyse

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 403 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1,94 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 14,42 uit.

Block H&R's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 5,8 miljard . Het aandeel Block H&R was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf december vorig jaar staat het aandeel Block H&R 11 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 22 en de 30 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 41 procent hoger.

Het aandeel sloot maandag op 27,98 dollar.

Historische beurskoersen Block H&R

financiele analyse blockh&r

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.