Analistenkorps rekent op omzetgroei Altice

De omzet van Altice over dit jaar komt uit op 14,3 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 14,26 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Altice in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettoverlies van 386 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een verlies van 24 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op -11,5.

Dividenduitkeringen worden van Altice niet verwacht. Het doorsnee dividend van de telecommunicatiebedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 3 euro

Goldman Sachs, Credit Suisse en Barclays gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Altice's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 2,61 miljard euro. Het aandeel Altice was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Altice 11 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 1 en de 4 euro.

Historische beurskoersen Altice

aandelenanalyse altice

Het aandeel staat om 11.52 2,58 procent lager op 2,76 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.