Analisten verwachten over 2016 minder omzet Ackermans & van Haaren

Morgen publiceert het Belgische bedrijf Ackermans & van Haaren haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Ackermans & van Haaren over dit jaar komt uit op 3,96 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 4,01 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ackermans & van Haaren in beeld plus taxaties 2016

Ackermansvanhaaren

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 225 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 6,75 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 16,77 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2 euro. Ackermans & van Haaren's dividendrendement komt hiermee uit op 1,77 procent. Het gemiddelde dividend van de investeringsbedrijven ligt op een prima 4,11 procent.

Laatste koersdoelen rond de 123 euro

Het aandeel Ackermans & van Haaren wordt door 6 analisten gevolgd (alleen op basis van fundamentele bedrijfsanalyse). Voor het aandeel houden wij nog geen koersdoelen bij.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ackermans & van Haaren's marktkapitalisatie 3,75 miljard euro.

Om 12.53 staat het aandeel 0,09 procent hoger op 113,2 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.