Aandeel Verizon aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend Verizon Communications Comm.

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Verizon Communications Comm. nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,28 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 4,54 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de vaste lijn communicatiebedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 2,59 procent.

Historische dividendrendementen Verizon Communications : laatste jaren zeer fors

Verizondividend

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf Verizon Communications Comm. met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 126,29 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 131,62 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Verizon Communications Comm. in beeld plus taxaties 2016

<a href='/aandeel/244-verizon-communications'> Verizon Communications </a> comm. telecommunications company 2016

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 14,54 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 3,88 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 12,96 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 115 dollar

Het aandeel Verizon Communications Comm. wordt door 4 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 54,5 dollar. Dit is circa 8 procent meer dan de huidige beurskoers van 50,27 dollar.

Sandler O'Neill, Credit Suisse en FBR gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Verizon Communications Comm.'s marktkapitalisatie 204,76 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 50,27 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.