Garmin bij hoogste dividendaandelen in Amerika

Fors dividend Garmin

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Garmin tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,05 dollar. Garmin 's dividendrendement komt hiermee uit op 4,19 procent. Het gemiddelde dividend van de navigatiebedrijven ligt op een schamele 1,05 procent.

Dividendrendementen Garmin 2009-2016

Dividendrendementengarmin

De omzet van Garmin over dit jaar komt uit op 2,91 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 2,82 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Garmin in beeld plus taxaties 2016

stock price

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 476 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2,52 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 19,4 te liggen.

Laatste analistentaxaties rond de 48 dollar

Het aandeel Garmin wordt door 0 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Voor het aandeel houden wij nog geen koersdoelen bij.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Garmin 's marktkapitalisatie 9,27 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 48,88 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.