Analistenkorps rekent op omzetgroei Bank of America

Morgen publiceert het Amerikaanse Bank of America haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 92,37 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2018 toen het concern 91,25 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Bank of America in beeld plus taxaties 2019

koersgrafieken

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 26,78 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 2,82 dollar verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op 10,36 te liggen.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,67 cent. Het dividendrendement van Bank of America ligt hiermee op 2,29 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bankensector ligt op een aantrekkelijke 49 procent.

Jongste koersdoelen rond de 32 dollar

De laatste 3 adviezen voor de bank zijn afkomstig van JP Morgan, Berenberg en KBC Securities.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Bank of America' nu rond de 300,59 miljard dollar. Het aandeel Bank of America was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Bank of America 0 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 23 en de 32 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 29,22 dollar.

Koershistorie Bank of America van 2007 tot 2019

koersgrafieken bankofamerica

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.