Staples in top Amerikaanse dividendrendementen

Fors dividend Staples

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Staples tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,48 cent verwacht. Het dividendrendement ligt zodoende op 4,87 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de handelsbedrijven ligt op een summiere 1,60 procent.

Morgen zal het Amerikaanse bedrijf Staples haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Over 2016 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 20,25 miljoen dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 21,06 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Staples in beeld plus taxaties 2016

equity research

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 573 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 88 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 11,19 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 18 dollar

Het aandeel Staples wordt door 0 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Voor het aandeel houden wij nog geen koersdoelen bij.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Staples 's marktkapitalisatie op dit moment 6,36 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 9,85 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.