BAE Systems bij hoogste dividendaandelen in Engeland

Fors dividend BAE Systems

Beleggers in het aandeel BAE Systems kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel BAE Systems nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 23 GBp. BAE Systems's dividendrendement komt hiermee uit op 4,26 procent. Het gemiddelde dividend van de luchtvaart- & defensiebedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Dividendrendementen BAE Systems

Morgen komt het Engelse BAE Systems met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van BAE Systems over dit jaar komt uit op 19,49 miljard GBp. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2018 toen het concern 16,82 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten BAE Systems in beeld plus taxaties 2019

historische koersen

De analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 1,42 miljard GBp. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 44 GBp verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 12,27.

Laatste taxaties rond de 561 GBp

Sanford C. Bernstein & Co, Credit Suisse en JP Morgan gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt BAE Systems's totale beurswaarde 1719,68 miljard GBp. Het aandeel BAE Systems was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel BAE Systems 14 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 439 en de 659 GBp.

Het aandeel staat om 13.59 0,41 procent hoger op 539,8 GBp.

Historische beurskoersen BAE Systems

historische koersen baesystems

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.