Extreem dividendrendement Mota Engil

Fors dividend Mota Engil

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Mota Engil nu één van de hoogste dividendrendementen van de Portugese beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,1 cent. Mota Engil 's dividendrendement komt hiermee uit op 5,99 procent. Het gemiddelde dividend van de bouw- en infrastructuurbedrijven ligt op een schamele 1,77 procent.

Dividendrendementen Mota Engil

Motaengil dividendreturns

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 2,34 miljard euro. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 2,43 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Mota Engil in beeld plus taxaties 2016

Motaengil financials

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 57 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 32 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 5,22 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Mota Engil 's marktkapitalisatie 392,85 miljoen euro.

Om 10.31 staat het aandeel 0,24 procent lager op 1,67 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.