Mota Engil nu bij één de hoogste dividendrendementen in Portugal

Fors dividend Mota Engil

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Mota Engil tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Portugese beurs.

De consensus van het dividend ligt op 0,1 cent per aandeel. Mota Engil 's dividendrendement komt hiermee uit op 5,71 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bouw- en infrastructuurbedrijven ligt op een magere 1,40 procent.

Dividendrendementen Mota Engil

Morgen zal het Portugese bedrijf Mota Engil haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. De omzet van Mota Engil over dit jaar komt uit op 2,28 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 2,43 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Mota Engil in beeld plus taxaties 2016

aandelenanalyse

De analisten gaan voor 2016 uit van een nettowinst van 80 miljoen euro. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 34 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 5,15.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Mota Engil 's marktkapitalisatie op dit moment 357,09 miljoen euro.

Om 12.45 staat het aandeel 1,09 procent lager op 1,75 euro.

Historische beurskoersen Mota Engil

aandelenanalyse motaengil

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.