Analisten verwachten over 2019 dalende omzet Toll Brothers

Morgen komt het Amerikaanse Toll Brothers haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 6,98 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2018 toen het bedrijf 7,14 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Toll Brothers in beeld plus taxaties 2019

koersgrafieken

De meeste analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 570 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 3,86 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 9,12 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 0,44 cent per aandeel. Toll Brothers's dividendrendement komt dus op 1,25 procent uit. Het gemiddelde dividendrendement van de vastgoedbedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 3 procent.

Toll Brothers's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 5,54 miljard dollar. Het aandeel Toll Brothers was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf augustus vorig jaar staat het aandeel Toll Brothers 4 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 29 en de 40 dollar.

Historische koersen Toll Brothers

koersgrafieken tollbrothers

Het aandeel sloot maandag op 35,22 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.