Analisten:minder omzet Toll Brothers in het verschiet

Morgen opent het Amerikaanse Toll Brothers haar boeken over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 6,98 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2018 toen het concern 7,14 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Toll Brothers in beeld plus taxaties 2019

historische koersen

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 570 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 3,86 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op 9,12 te liggen.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,44 cent verwacht. Het dividendrendement ligt zodoende op 1,25 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de vastgoedsector ligt op een aantrekkelijke 3 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Toll Brothers's beurswaarde 5,54 miljard dollar. Het aandeel Toll Brothers was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Toll Brothers 4 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 29 en de 40 dollar.

Historische beurskoersen Toll Brothers

historische koersen tollbrothers

Het aandeel sloot maandag op 35,22 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.