Analisten verwachten over 2019 stijgende omzet Brown Forman

Morgen publiceert het Amerikaanse Brown Forman haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 3,5 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 3,32 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Brown Forman in beeld plus taxaties 2019

financiele analyse

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 855 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1,79 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 32,09.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,69 cent. Brown Forman's dividendrendement ligt dus op 1,2 procent. Het doorsnee dividendrendement van de drankenproducenten ligt op een summiere 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Brown Forman' momenteel circa 17,92 miljard dollar. Het aandeel Brown Forman was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf augustus vorig jaar staat het aandeel Brown Forman 9 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 45 en de 59 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 57,44 dollar.

Historische koersen Brown Forman

financiele analyse brownforman

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.