Analisten: dit jaar beste jaar ooit voor Swiss RE

Fors dividend Swiss RE

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Swiss RE nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 4,87 CHFF. Swiss RE's dividendrendement komt hiermee uit op 5,22 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraars ligt op een zeker aantrekkelijke 2,38 procent.

Morgen presenteert het Zwitserse bedrijf Swiss RE haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 38,12 miljard CHFF. De omzet zou volgens de analistenconsensus dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 35,63 miljard CHFF bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Swiss RE in beeld plus taxaties 2016

fundmantele data

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 3,64 miljard CHFF. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 10,76 CHFF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 8,67.

Meest recente koersdoelen rond de 98 CHFF

Het aandeel Swiss RE wordt door 18 fundamentele analisten gevolgd. Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 93,76 CHFF. Dit is circa 1 procent meer dan de huidige beurskoers van 93,25 CHFF.

De meest recente adviezen voor de verzekeraar zijn afkomstig van Goldman Sachs Deutsche Bank en UBS .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Swiss RE's marktkapitalisatie momenteel 31,91 miljard CHFF.

Het aandeel staat om 9.59 0,27 procent hoger op 93,25 CHFF.

Historische beurskoersen Swiss RE

fundmantele data swissre

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.