Omzet Ross Stores op hoogste niveau ooit aldus analisten

Morgen presenteert het Amerikaanse bedrijf Ross Stores haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 12,81 miljard dollar. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 11,94 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ross Stores in beeld plus taxaties 2016

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 1,11 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 2,82 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 24,47.

Morgen presenteert het Amerikaanse bedrijf Ross Stores haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 12,81 miljard dollar. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 11,94 miljard dollar bedroeg. De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 1,11 miljard dollar.

Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 2,82 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 24,47.

Historische omzetten en taxatie Ross Stores

aandelenanalyse

Het aandeel sloot vrijdag op 69,01 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.