Wacker Neuson op recordjacht aldus analisten

Morgen komt het Duitse bedrijf Wacker Neuson met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 1,38 miljard euro. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 1,38 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Wacker Neuson in beeld plus taxaties 2016

historische koersen

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 57 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 81 cent over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 22,27 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,47 cent. Wacker Neuson 's dividendrendement komt hiermee uit op 2,61 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de constructiebedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,87 procent op.

Laatste analistentaxaties rond de 13 euro

Het aandeel Wacker Neuson wordt door 13 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 9,39 euro. Dit is circa 33 procent minder dan de huidige koers van 18,04 euro.

De laatste 3 adviezen voor het constructiebedrijf zijn afkomstig van UBS JP Morgan en Stifel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Wacker Neuson 's marktkapitalisatie 1,27 miljard euro.

Om 9.02 staat het aandeel 0,28 procent hoger op 18,04 euro.

Historische koersen Wacker Neuson voorbije 10 jaar

historische koersen wackerneuson

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.