Analisten verwachten over 2019 stijgende omzet Cintas

Morgen zal het Amerikaanse Cintas met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van Cintas over dit jaar komt uit op 7,3 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 6,89 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Cintas in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

De analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 916 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 8,44 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 30,07 uit.

De consensus van het dividend ligt op 2,28 dollar per aandeel. Cintas's dividendrendement komt hiermee uit op 0,9 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een relatief royale 2 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Cintas's marktkapitalisatie 26,98 miljard dollar. Het aandeel Cintas bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Cintas maar liefst 21 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 156 en de 270 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Cintas

aandelenanalyse cintas

Klikt u hier voor dividend aandeel Cintas. Het aandeel sloot maandag op 253,78 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.