Extreem dividendrendement Investec

Fors dividend Investec

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Investec tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 23 GBp. Investec 's dividendrendement komt hiermee uit op 3,82 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstverleners ligt op een zeker aantrekkelijke 1,64 procent.

Dividendrendementen Investec

Investec zal morgen haar boeken over het voorbije kwartaal publiceren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 2,17 miljard GBp. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 2,07 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Investec in beeld plus taxaties 2017

koersgrafieken

De analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 436 miljoen GBp. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 47 GBp. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 12,81 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Investec 's marktkapitalisatie op dit moment 364,38 miljard GBp.

Om 15.51 staat het aandeel 0,91 procent lager op 602 GBp.

Historische beurskoersen Investec

koersgrafieken investec

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.