Analisten:meer omzet NetFlix in het verschiet

NetFlix publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van NetFlix over dit jaar komt uit op 20.2 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2018 toen het concern 15.79 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten NetFlix in beeld plus taxaties 2019

fundamantele data

De analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 1.46 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 3.23 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een zeer royale 88.4 uit.

Analisten gaan er niet van uit dat NetFlix over dit jaar dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividend van de internetbedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van NetFlix' momenteel circa 123.75 miljard dollar. Het aandeel NetFlix was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds oktober vorig jaar staat het aandeel NetFlix 14 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 231 en de 386 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 285.53 dollar.

Historische koersen NetFlix voorbije 10 jaar

fundamantele data netflix

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.