Aandeel Comerica aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Comerica kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Comerica nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2.74 dollar. Comerica's dividendrendement is dus 4.2 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstverleners ligt op een zeker aantrekkelijke 2 procent.

Historische dividendrendementen Comerica

Morgen publiceert het Amerikaanse Comerica haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Comerica over dit jaar komt uit op 3.35 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 3.33 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Comerica in beeld plus taxaties 2019

koersgrafieken

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 1.19 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 7.79 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 8.38 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Comerica' momenteel circa 11.28 miljard dollar. Het aandeel Comerica bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf oktober vorig jaar staat het aandeel Comerica 19 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 59 en de 89 dollar.

Historische koersen Comerica 2007-2019

koersgrafieken comerica

Klikt u hier voor dividend aandeel Comerica. Het aandeel staat om 0.30 0 procent lager op 65.26 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.