Konecranes op recordjacht aldus analisten

Morgen publiceert het Finse Konecranes haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Konecranes over dit jaar komt uit op 3,27 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 2,12 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Konecranes in beeld plus taxaties 2017

historische koersen

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 124 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 1,31 euro over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 30,23 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,09 euro. Het dividendrendement van Konecranes ligt hiermee op 2,75 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industriële bouwkundige bedrijven ligt op een magere 0,64 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Konecranes ' momenteel circa 2,33 miljard euro.

Historische koersen Konecranes2007-2017

historische koersen konecranes

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.