Analisten rekenen op recordjaar Boston Scientific

Morgen presenteert het Amerikaanse Boston Scientific haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de taxaties van de meeste analisten zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 8,88 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het concern 8,39 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Boston Scientific in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 1,73 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 1,25 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 22,06 te liggen.

Van Boston Scientific worden over dit jaar geen dividenduitkeringen verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een nihile 0,52 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Boston Scientific 's marktkapitalisatie 37,14 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 27,58 dollar.

Historische koersen Boston Scientific afgelopen 10 jaar

fundmantele data bostonscientific

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.