Omzet BorgWarner op hoogste niveau ooit aldus analisten

BorgWarner zal morgen haar boeken over het voorbije kwartaal aan de pers presenteren. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van BorgWarner over dit jaar komt uit op 9,14 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De omzet zou volgens de analistenconsensus dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 9,07 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten BorgWarner in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 752 miljoen dollar. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 3,58 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 12,81.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,56 cent. BorgWarner 's dividendrendement ligt dus op 1,22 procent. Het gemiddelde dividend van de industriele bedrijven ligt op een schamele 1,26 procent.

BorgWarner 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 10,06 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 45,86 dollar.

Historische koersen BorgWarner

fundamenteel onderzoek borgwarner

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.