Henry Schein dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Henry Schein publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Henry Schein over dit jaar komt uit op 12,25 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het concern 11,57 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Henry Schein in beeld plus taxaties 2017

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 585 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 7,28 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 25,03 uit.

Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en dienstensector ligt op een summiere 0,51 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Henry Schein 's marktkapitalisatie 15,02 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 182,21 dollar.

Historische koersen Henry Schein2007-2017

financiele analyse henryschein

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.