Momenteel zeer fors dividend Aareal Bank

Beleggers in het aandeel Aareal Bank kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Aareal Bank nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1,99 euro per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 6,52 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de banken levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 27 procent op.

Historische dividendrendementen Aareal Bank

Morgen presenteert het Duitse Aareal Bank haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Aareal Bank over dit jaar komt uit op 822,14 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2018 toen de omzet 983 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Aareal Bank in beeld plus taxaties 2019

koersdata

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 152 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2,54 euro. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 12,02.

Laatste koersdoelen rond de 29 euro

De laatste 3 adviezen voor de bank zijn afkomstig van HSBC, M.M. Warburg & Co. en Citigroup

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Aareal Bank 's marktkapitalisatie 1,83 miljard euro. Het aandeel Aareal Bank was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf november vorig jaar staat het aandeel Aareal Bank 0 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 22 en de 33 euro.

Historische koersen aandeel Aareal Bank

koersdata aarealbank

Klikt u hier voor dividend aandeel Aareal Bank. Het aandeel staat om 9.37 0,43 procent hoger op 30,52 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.