Analisten gaan uit van superjaar voor Dollar Tree

Morgen presenteert het Amerikaanse Dollar Tree haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 22,13 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 20,72 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Dollar Tree in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 1,05 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4,46 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 16,8 te liggen.

Dividendbetalingen door Dollar Tree worden niet verwacht. Het doorsnee dividend van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een schamele 0,55 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Dollar Tree 's marktkapitalisatie 17,61 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 74,95 dollar.

Koershistorie Dollar Tree 2007-2017

aandelenanalyses dollartree

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.