Analisten gaan uit van recordjaar voor Galapagos

Galapagos zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 162,1 miljoen euro. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 151,61 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Galapagos in beeld plus taxaties 2017

koersdata

De analisten rekenen voor 2017 op een nettoverlies van 49 miljoen euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een verlies per aandeel van 1,1 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op -76,55.

Analisten gaan er niet van uit dat Galapagos over dit jaar dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de biotechnologiebedrijven ligt op een magere 0,06 procent.

Laatste taxaties rond de 94 euro

RBC Capital Markets, Jefferies & Co. en KBC Securities gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Galapagos ' momenteel circa 3,29 miljard euro.

Om 14.18 stond het aandeel 1,57 procent hoger op 84,2 euro.

Historische koersen Galapagos

koersdata galapagos

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.