Analisten:minder omzet Weyerhaeuser in het verschiet, vrij hoog dividend

Morgen zal het Amerikaanse Weyerhaeuser met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van Weyerhaeuser over dit jaar komt uit op 6,34 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het bedrijf 6,55 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Weyerhaeuser in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

De meeste analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 188 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 27 cent. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op een extreme 82,81 te liggen.

Fors dividend Weyerhaeuser

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 1,36 dollar. Weyerhaeuser's dividendrendement is dus 6,08 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de diverse industire ligt op een aantrekkelijke 3,04 procent.

Weyerhaeuser's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 16,69 miljard . Het aandeel Weyerhaeuser was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Weyerhaeuser 12 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 13 en de 32 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 22 procent hoger.

Historische beurskoersen aandeel Weyerhaeuser

aandelenanalyses weyerhaeuser

Klikt u hier voor dividend aandeel Weyerhaeuser. Het aandeel sloot zaterdag op 22,36 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.