Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Weyerhaeuser

Morgen komt het Amerikaanse Weyerhaeuser met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Seattle over dit jaar ligt volgens de analisten op 7.41 miljard dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 6.55 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Weyerhaeuser in beeld plus taxaties 2020

aandeel

De meeste analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 955 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1.27 dollar. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 25.35.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 51 cent. Weyerhaeuser 's dividendrendement is dus 1.58 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de gediversifieerde industriele bedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0.57 procent op.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 24.03 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds januari vorig jaar staat het aandeel 9 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 13 en de 35 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Weyerhaeuser

aandeel weyerhaeuser

Klikt u hier voor dividend aandeel Weyerhaeuser. Het aandeel sloot woensdag op 32.2 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.