Analistenkorps rekent op omzetgroei Compass Group, relatief hoog dividend

Morgen publiceert het Engelse Compass Group haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Compass Group over dit jaar komt uit op 3,16 miljard GBp. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het concern 2,18 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Compass Group in beeld plus taxaties 2017

historische koersen

De analisten rekenen voor 2017 op een nettoverlies van 67 miljoen GBp. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een verlies van 14 GBp. De koers/winstverhouding komt hiermee op -0,54 te liggen.

Fors dividend Compass Group

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. De consensus van het dividend ligt op 38 GBp per aandeel. Het dividendrendement van Compass Group ligt hiermee op 505,32 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de ondersteuningsbedrijven ligt op een nihile 0,70 procent.

Actuele koersdoelen rond de 1775 GBp

De laatste 3 adviezen voor het ondersteuningsbedrijf zijn afkomstig van RBC Capital Markets, Sanford C. Bernstein & Co en Berenberg

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Compass Group' nu rond de 3,8 miljard GBp.

Het aandeel sloot vrijdag op 7,52 GBp.

Historische koersen Compass Group afgelopen 10 jaar

historische koersen compassgroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.