Meer omzet Big Lots door analistengilde verwacht

Big Lots zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 5,94 miljard dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2019 toen het concern 5,32 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Big Lots in beeld plus taxaties 2020

financiele analyse

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 251 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 6,46 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op 8,62 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,21 dollar. Big Lots's dividendrendement komt neer op 2,17 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de algemene detailhandelsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,79 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Big Lots's totale beurswaarde 2,23 miljard dollar. Het aandeel Big Lots was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Big Lots maar liefst 175 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 10 en de 56 dollar.

Historische beurskoersen Big Lots

financiele analyse biglots

Klikt u hier voor dividend aandeel Big Lots. Het aandeel sloot maandag op 55,71 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.