Trump prijst na zijn genezing Regeneron de hemel in

Het aandeel van de Amerikaanse farmaceut Regeneron is de laatste tijd erg veel in het nieuws omtrent ontwikkelingen rondom hun Covid-19 onderzoeken. Donald Trump kreeg de cocktail van Regeneron en leek zoals het er nu uitziet snel hersteld te zijn. Regeneron wil nu via een spoedprocedure bij de FDA toestemming vragen om het medicijn verder te mogen onderzoeken.

Regeneron koers

Regeneron koers

Het aandeel staat dit jaar ruim 60 procent hoger. Maar een paar jaar terug, rond eind 2015, koerste het aandeel ook al rond dit niveau (rond de 591 dollar).

”Perhaps you recognize me, I am your favourite president”

Donald trump regeneron

Donald Trump stelt enorm opgeknapt te zijn in het Walter Reed ziekenhuis. Trump stelt dat hij zich direct beter vond nadat hij het middel Regeneron kreeg. Trump stelt dat dit medicijn direct massaal opgeschaald moet worden.

De omzet van Regeneron Pharmaceuticals over dit jaar komt uit op 8,15 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 7,86 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Regeneron Pharmaceuticals in beeld plus taxaties 2020

koersdata

De meeste analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 3,31 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 28,62 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 20,96 te liggen.

De consensus van de analisten luidt dat Regeneron Pharmaceuticals geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de farmaciebedrijven ligt op een magere 0,38 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Regeneron Pharmaceuticals's totale beurswaarde 64,24 miljard dollar. Het aandeel Regeneron Pharmaceuticals was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf oktober vorig jaar staat het aandeel Regeneron Pharmaceuticals maar liefst 101 procent in het groen.

Nu 7,5 miljoen Covid-190 geinfecteerden in de VS


Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 289 en de 665 dollar.

Historische koersen Regeneron Pharmaceuticals afgelopen 10 jaar

koersdata regeneronpharmaceuticals

Klikt u hier voor dividend aandeel Regeneron Pharmaceuticals. Het aandeel sloot maandag op 599,88 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.