Analisten:meer omzet United Internet in het verschiet

Morgen gaat United Internet haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Montabaur volgens de analisten uit op 5,37 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 5,19 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten United Internet in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 428 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2,27 euro. De koers/winstverhouding komt hiermee op 13,26 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,53 cent. United Internet's dividendrendement bedraagt dus momenteel 1,76 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de internetbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,31 procent op. Het is de verwachting dat het bedrijf op mei 21 een dividend van 53 cent uit zal gaan keren.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt United Internet's marktkapitalisatie 6,03 miljard euro. Het aandeel United Internet was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel United Internet 3 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 44 euro.

Om 14.20 stond het aandeel 0,7 procent hoger op 30,09 euro.

Historische koersen United Internet afgelopen 10 jaar

historische koersen unitedinternet

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.