Cofinimmo nu bij één de hoogste dividendrendementen in Belgie

Fors dividend Cofinimmo

Beleggers in het aandeel Cofinimmo kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Cofinimmo nu één van de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 5,57 euro verwacht. Cofinimmo 's dividendrendement komt dus op 4,37 procent uit. Het doorsnee dividendrendement van de vastgoedsector ligt op een nihile 0,83 procent.

Dividendrendementen Cofinimmo

Cofinimmo zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Woluwe-Saint-Lambert over dit jaar ligt volgens de analisten op 245,25 miljoen euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen het concern 286,8 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Cofinimmo in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Cofinimmo Brussel ©

Cofinimmo
Cofinimmo


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 167 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 6,43 euro over. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 19,81 uit.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 2,84 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 0 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 106 en de 159 euro.

Om 10.55 koerst het aandeel 0,16 procent hoger op 127,4 euro.

Koershistorie Cofinimmo van 2007 tot 2020

fundamenteel onderzoek cofinimmo

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.