Steinhoff International dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Morgen komt het Duitse Steinhoff International haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 19,75 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 16,44 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Steinhoff International in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 1,46 miljard euro. Over dit jaar ligt de consensus van Steinhoff International's resultaat per aandeel op een winst van 32 cent. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 9,63 te liggen.

Fors dividend Steinhoff International

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,13 cent verwacht. Steinhoff International's dividendrendement ligt dus op 4,22 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van huishoudelijke goederen ligt op een nihile 0,52 procent.

Meest recente koersdoelen rond de 5 euro

Deutsche Bank, RBC Capital Markets en Nord Landesbank gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Steinhoff International's totale beurswaarde 11,23 miljard euro.

Om 10.44 koerst het aandeel 0,07 procent hoger op 3,08 euro.

Historische beurskoersen aandeelSteinhoff International

beurskoers steinhoffinternational

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.