Twitter koopt podcastmaker Breaker

Twitter gaat de overname van podcastmaker Breaker afronden zonder dat er exacte financiële details over bekend zijn gemaakt zo meldde Breaker op haar eigen blog. Breaker heeft als extra tool de optie om feedback te kunnen geven op podcasts. Eind 2020 maakte Amazon bekend ook in deze podcastmarkt uit te breiden door Wondery over te nemen (om aan Amazon Music toe te voegen).

Verwachtingen Twitter

Over 2020 verdient het bedrijf uit San Francisco volgens de gepolste analisten uit op 3,61 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 3,46 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Twitter in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Twitter Nederland Amsterdam Rai spaces ©

Twitter
Twitter


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettoverlies van 474 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een verlies per aandeel van 71 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op -75,89.

Dividendbetalingen door het bedrijf worden niet verwacht. Het doorsnee dividendrendement van de internetsector ligt op een nihile 0,23 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 41,18 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds januari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 72 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 20 en de 56 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Twitter

historische koersen twitterinc

Klikt u hier voor dividend aandeel Twitter Inc. Om 22.10 stond het aandeel 1,19 procent lager op 53,88 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.