ABN AMRO roemt Kellogg

Het aandeel Kellogg is volgens de analisten van ABN AMRO zeer koopwaardig. "Beleggers zouden het smakelijke aandeel Kellogg (Kopen) moeten overwegen. Er zijn niet veel ondernemingen in de sector die we aantrekkelijk vinden, maar Kellogg noteert 25% onder onze reëlewaarde-inschatting. Het dividendrendement bedraagt 4%. We kennen de onderneming een ruim concurrentievoordeel toe" zo schrijven de analisten.

Beleggers in het aandeel Kellogg kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Kellogg nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2,3 dollar per aandeel. Kellogg 's dividendrendement ligt dus op 3,78 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de voedingsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,21 procent op.

Historische dividendrendementen Kellogg

Over 2020 komt de omzet van het bedrijf uit Battle Creek volgens de analisten uit op 13,8 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 13,58 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kellogg in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

Kellogg Mechelen ©

Kellogg
Kellogg


De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 1,38 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Kellogg 's resultaat per aandeel op een winst van 4 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 15,22.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 20,94 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel 9 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 53 en de 73 dollar.

Historische koersen aandeel Kellogg

fundamantele data kellogg

Klikt u hier voor dividend aandeel Kellogg. Het aandeel staat om 16.43 0,42 procent lager op 60,89 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.