Analisten:meer omzet Archer-Daniels-Midland in het verschiet

Morgen zal het Amerikaanse Archer-Daniels-Midland haar cijfers over het afgelopen kwartaal publiceren. Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit Chicago volgens de analisten uit op 65.25 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 64.66 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Archer-Daniels-Midland in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 2.02 miljard dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 3.65 dollar over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 14.55.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1.49 dollar verwacht. Het dividendrendement van Archer-Daniels-Midland ligt hiermee op 2.81 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een magere 0.57 procent.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 29.68 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 26 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 29 en de 54 dollar.

Historische beurskoersen Archer-Daniels-Midland

aandelenanalyse archer-daniels-midland

Klikt u hier voor dividend aandeel Archer-Daniels-Midland. Het aandeel sloot maandag op 53.09 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.