Analisten:minder omzet Wynn Resorts in het verschiet

Wynn Resorts komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2020 komt de totale omzet van het bedrijf uit Las Vegas volgens de analisten uit op 2.11 miljard dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 6.61 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Wynn Resorts in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettoverlies van 1.97 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Wynn Resorts 's resultaat per aandeel op een verlies van 18.8 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -5.64 uit.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1 dollar. Het dividendrendement van Wynn Resorts ligt hiermee op 0.94 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de entertainmentsector ligt op een summiere 0.16 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 11.38 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf februari vorig jaar staat het aandeel 19 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 36 en de 138 dollar.

Historische koersen aandeel Wynn Resorts

fundamenteel onderzoek wynnresorts

Klikt u hier voor dividend aandeel Wynn Resorts. Het aandeel sloot dinsdag op 106.1 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.