Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Wynn Resorts

Wynn Resorts zal komende maandag haar boeken over het voorbije kwartaal aan de pers presenteren. De omzet van het concern uit Las Vegas over dit jaar komt uit op 4.21 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors meer dan de omzet over 2021 toen het concern 2.1 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Wynn Resorts in beeld plus taxaties 2021

aandeel

De analisten gaan voor 2021 uit van een nettoverlies van 588 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 5.1 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -19.56 te liggen.

Voor dit jaar verwachten de analisten dat het bedrijf geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de entertainmentsector ligt op een relatief royale 1.63 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 10.71 miljard dollar. 31

Historische koersen Wynn Resorts voorbije 10 jaar

aandeel wynnresorts

Het aandeel sloot donderdag op 99.76 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.