Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet CVS Caremark

Morgen gaat CVS Caremark haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. De omzet van het bedrijf uit Woonsocket over dit jaar komt uit op 268 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is licht meer dan de omzet over 2019 toen het concern 256.78 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten CVS Caremark in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

CVS Caremark Pharmacy Chicago ©

CVS Caremark
CVS Caremark


De meeste analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 9.79 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van CVS Caremark 's resultaat per aandeel op een winst van 7.44 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 9.97 te liggen.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2 dollar. Het dividendrendement van CVS Caremark ligt hiermee op 2.7 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een magere 0.35 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 96.1 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 7 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 52 en de 77 dollar.

Historische koersen CVS Caremark afgelopen 10 jaar

beurskoers cvscaremark

Klikt u hier voor dividend aandeel CVS Caremark. Het aandeel sloot vrijdag op 74.21 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.