Analisten:meer omzet PG&E in het verschiet

PG&E zal morgen haar boeken over het afgelopen kwartaal aan de pers presenteren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit San Francisco op 18.62 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 17.13 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten PG&E in beeld plus taxaties 2020

koersdata

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 2.03 miljard dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 1.81 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 6.52.

Analisten verwachten over dit jaar geen dividenduitkering. Gemiddeld levert een aandeel in de energiebedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0.76 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 6.14 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 27 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 6 en de 18 dollar.

Historische koersen aandeel PG&E

koersdata pg&e

Klikt u hier voor dividend aandeel PG&E. Het aandeel sloot vrijdag op 11.8 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.