Analisten:minder omzet Ackermans & van Haaren in het verschiet

Ackermans & van Haaren zal morgen haar boeken over het afgelopen kwartaal aan de pers presenteren. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Antwerp volgens de analisten uit op 3.88 miljard euro. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 4.27 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ackermans & van Haaren in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 187 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 6.73 euro over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 19.18 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2.36 euro. Ackermans & van Haaren 's dividendrendement komt hiermee op 1.83 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de investeringsbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2.09 procent op.

Recente koersdoelen rond de 127 euro

Kepler Capital Markets, KBC Securities en DeGroof Petercam gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 4.28 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel 3 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 104 en de 137 euro.

Historische beurskoersen Ackermans & van Haaren

historische koersen ackermans&vanhaaren

Klikt u hier voor dividend aandeel Ackermans & van Haaren. Het aandeel staat om 10.11 0.7 procent hoger op 129.1 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.