Momenteel zeer fors dividend Orange

Beleggers in het aandeel Orange kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Orange nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 71 cent. Orange 's dividendrendement komt neer op 6.77 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de vaste lijn com. sector ligt op een relatief royale 6.24 procent.

Historische dividendrendementen Orange

Morgen zal het Franse Orange met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Parijs volgens de analisten uit op 42.41 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2020 toen het concern 42.27 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Orange in beeld plus taxaties 2020

koersdata

Orange Antwerpen ©

Orange
Orange


De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 2.74 miljard euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 1.04 euro over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 10.09.

Laatste taxaties rond de 15 euro

De laatste 3 adviezen voor het telecombedrijf zijn afkomstig van Morgan Stanley , JP Morgan en UBS

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 27.79 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf april vorig jaar staat het aandeel 1 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 9 en de 12 euro.

Historische koersen Orange voorbije 10 jaar

koersdata orange

Het aandeel staat om 13.21 0.21 procent lager op 10.49 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.