Analisten raden aan Deutsche Bank te houden

De beurskoers van het aandeel Deutsche Bank lijkt nu , mede door de recente koersstijgingen van het aandeel, conform de meeste waarderingsmodellen te zijn. Het gros van de analisten noemt het aandeel Deutsche Bank dus op dit niveau eerlijk gewaardeerd. De gemiddelde richtprijs (fair value) staat op 15,51 euro. Dit is zo'n 0,38 procent meer dan de huidige koers van 15,56 euro.

Weinig twijfel waarderingen Deutsche Bank

koersgrafieken

De omzet van Deutsche Bank over dit jaar komt uit op 27,34 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors minder dan de omzet over 2016 toen het concern 33,27 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Deutsche Bank in beeld plus taxaties 2018

financiele analyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 1,7 miljard euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 79 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 19,7.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,11 cent. Deutsche Bank's dividendrendement komt neer op 0,71 procent. Het doorsnee dividend van de banken ligt op een schamele 0,71 procent.

Laatste taxaties rond de 16 euro

RBC Capital Markets, Credit Suisse en Morgan Stanley gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Deutsche Bank's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 24,04 miljard .

Historische koersen aandeel Deutsche Bank

financiele analyse deutschebank

Het aandeel staat om 17.35 1,35 procent lager op 15,56 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.