Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Biocartis

Biocartis publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Malines (Mechelen) op 58.07 miljoen euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2021 toen het bedrijf 43.13 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Biocartis in beeld plus taxaties 2021

aandelenanalyse

Biocartis Mechelen kantoor ©

Biocartis
Biocartis


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettoverlies van 74 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 1.27 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op -3.28 te liggen.

De consensus van de analisten luidt dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de biotechnologiebedrijven ligt op een aantrekkelijke 2.63 procent.

Jongste koersdoelen rond de 6 euro

KBC Securities, DeGroof Petercam en Kepler Capital Markets gaven recent nieuwe taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 234.55 miljoen euro. -12

Historische koersen Biocartis

aandelenanalyse biocartis

Om 10.33 koerst het aandeel 2.28 procent hoger op 4.16 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.