AT&T, Dish biedt het meest in FCC's nieuwste 5G-luchtgolvenveiling, terwijl Verizon overslaat

 • AT&T (T) domineerde de uitgaven in de laatste FCC 5G airwaves-veiling, en werd grotendeels vergezeld door Dish Network (DISH) - en enigszins verrassend was Verizon Communications (VZ) afwezig, heeft het bureau onthuld.
 • De Federal Communications Commission heeft bieders bekendgemaakt voor de 3,45 GHz-veiling (veiling 110) die in november werd afgesloten.
 • Van Verizon Communications en AT&T werd algemeen verwacht dat ze zouden uitgeven om hun spectrum op te vangen tot aan de holdings van T-Mobile (TMUS), dat een aanzienlijke cache had na het afronden van de fusie met Sprint. En AT&T bood $ 9,1 miljard van het totale bod van $ 21,9 miljard.
 • Dish Network , de opkomende vierde grote nationale luchtvaartmaatschappij, heeft via een proxy $ 7,3 miljard toegezegd. En T-Mobile bood iets minder dan $ 3 miljard. (U.S. Cellular (USM) kwam opdagen met ongeveer $ 580 miljoen aan biedingen.)
 • Verizon Communications lijkt echter voorlopig tevreden te zijn met het zware C-bandspectrum dat het vorig jaar tijdens een recordveiling heeft opgepikt. Die veiling bracht een recordbedrag van 81 miljard dollar op, en AT&T en Verizon Communications waren goed voor 68,9 miljard dollar.

  De omzet van het bedrijf uit Dallas over dit jaar komt uit op 156.23 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2021 toen de omzet 168.86 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten AT&T in beeld plus taxaties 2021

  aandelenanalyse

  AT&T kantoor Chicago ©

  AT&T
  AT&T


  De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 22.18 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van AT&T 's resultaat per aandeel op een winst van 3.13 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 7.59.

  Fors dividend AT&T

  Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2.05 dollar verwacht. AT&T 's dividendrendement is dus 8.63 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de telecommunicatiebedrijven ligt op een relatief royale 4.01 procent.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 169.31 miljard dollar. -12

  Het aandeel staat om 20.54 0.46 procent hoger op 23.76 dollar.

  Historische koersen AT&T 2007-2021

  aandelenanalyse at&t

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.